Alle vacatures Print Solliciteer
EnglishNederlands

Vacature: ICT Helpdesk Medewerker (Fulltime)

Plaatsingsdatum 20-11-2017 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Heijen Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Marktconform salaris
Ben je servicegericht en ga je secuur en georganiseerd te werk? Help je graag je collega’s wanneer ze vragen hebben over ICT? Lees dan snel verder, want bij Center Parcs Europe zijn we op zoek naar een nieuwe collega die graag ons Service Desk team te Heijderbos (Heijen) komt versterken.

ICT Helpdesk Medewerker (fulltime)
Service Desk, Heijen


Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?
Als ICT Helpdesk Medewerker maak je deel uit van het Service Desk team van Center Parcs Europe. Je rapporteert aan de manager van de Service Desk en staat in contact met collega’s van de Technology afdeling, andere afdelingen en indien gewenst externe partijen. In de rol als ICT Helpdesk Medewerker ben je een goede allround Service Desk medewerker, waarbij je primair verantwoordelijk bent voor het oplossen van incidenten en het behandelen van verzoeken en vragen van users.

In de functie houd je je onder andere bezig met de volgende taken en verantwoordelijkheden:
 • Je ontvangt alle communicatie van users betreffende incidenten, verzoeken en vragen. Daarnaast analyseer en prioriteer je de vraagstukken, met behulp van de Service Desk EZW software;
 • Je lost incidenten op en monitort de voortgang tot afronding in afstemming met de Service Desk standaarden en procedures;
 • Je communiceert regelmatig de status richting user;
 • Je verwerkt bestellingen voor apparatuur inclusief de ontvangst, registratie en distributie;
 • Je biedt ondersteuning aan MS Office applicaties, AS/400 Cliënt Access en Outlook;
 • Je onderhoudt de configuratiedatabase inclusief alle veranderingen en de reservevoorraad voor incidentoplossingen.
Verder ben je verantwoordelijk voor het user management van Center Parcs Europe: dit houdt in de toevoegingen, veranderingen, verwijderingen en het management van toegangsrechten, groepen en printinstellingen. De users werken met Windows 7, Outlook en AS/400 omgeving en maken gebruik van het desktop- en telefoonmanagement systeem. Je biedt hierbij ondersteuning, inclusief nieuwe en vervangingshardware en -software, installaties, verhuizingen en veranderingen.

Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega met de volgende kennis en eigenschappen:
 • Je hebt minimaal MBO werk-/denkniveau en bij voorkeur een relevante opleiding bv. Medewerker Helpdesk, afgerond.
 • Je beheerst de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift en in het Engels kun je je mondeling goed redden.
 • Je bent bekend met Service Desk software en hebt ervaring met AS/400, Windows XP, W7 of hoger, Outlook (user support), TCP/IP en Ethernet networking technology.
 • Je hebt kennis van ITIL processen.
 • Je hebt een rijbewijs en bent bereid om te reizen indien nodig.

Bovendien ben je proactief en servicegericht, je bent communicatief vaardig en je hebt al ervaring met het te woord staan van mensen. Je weet goed prioriteiten te stellen en kunt secuur werken. En als medewerker op de Helpdesk is het uiteraard ook noodzakelijk dat je goed kunt werken onder druk.

Wij bieden
 • Een passend salarispakket, mocht je hier meer informatie over willen ontvangen dan vertellen we er graag telefonisch meer over.
 • Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij één van de meest toonaangevende werkgevers in de Leisure branche.
 • Een mooie uitdaging binnen een internationaal werkend en resultaat gedreven team.
 • Een ongekend goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Center Parcs Europe: Echt even samen
Werken bij Center Parcs Europe betekent werken in een unieke omgeving waar geen dag hetzelfde is. Al 50 jaar zorgen onze medewerkers voor een onvergetelijke vakantie voor de 4 miljoen gasten die ieder jaar één van onze 25 parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk bezoeken. We zijn een dynamische, internationale organisatie waar veel aandacht wordt besteed aan een positieve werksfeer en innovatie.
Center Parcs Europe is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group en samen met 12.500 medewerkers staan we iedere dag klaar om onze gasten het gevoel van ‘echt even samen’ te laten beleven. Denk jij dat je past bij Center Parcs en wil jij bijdragen aan een geweldige vakantie voor onze gasten? Join us!

Interesse?
Stuur dan snel je cv en korte motivatie via de 'Solliciteer' button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra Stok, Talent Acquisition Advisor, via tel +31 (0)10 49 89 830.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Limburg
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Limburg, Heijen, ICT Medewerker, Medewerker Helpdesk.

Contactgegevens

Contactpersoon Petra Stok
Telefoon +31 (0)10 49 89 830

Vestigingsplaats

Solliciteer