Alle vacatures Print Solliciteer
EnglishNederlands

Vacature: HR Business Partner

Plaatsingsdatum 12-10-2017 Functiecategorie Personeel & Organisatie / HRM
Standplaats De Haan Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Een marktconform salarispakket
Beschik je over 5 jaar werkervaring als HR professional? Wil je betrokken worden bij operationele vragen, ben je toe aan eerste leidinggevende job en op zoek naar een uitdaging? Lees dan snel verder, want bij Sunparks is de vacature ontstaan voor: 

HR Business Partner voor twee parken De Haan en Oostduinkerke
Standplaats: Sunparks Oostduinkerke

Als HR Business Partner heb je zowel een leidinggevende als een uitvoerende rol en adviseer je de managers op het park proactief over het te voeren en het gevoerde personeelsbeleid. Je bent mede verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van het totale park (ongeveer 150 medewerkers, waaronder ongeveer 50 jobstudenten en extra’s) Je krijgt hierbij ondersteuning van een HR Officer op Sunparks De Haan.

Wat zijn je belangijkste taken en verantwoordelijkheden?
 • Je informeert en adviseert het management van het park met betrekking tot alle facetten rondom in- door- en uitstroom en trends binnen het vakgebied.
 • Je past de verschillende HR-instrumenten toe in de commerciële organisatie en creëert draagvlak voor je positie en beslissingen bij zowel het management als de medewerkers.
 • Je draagt proactief bij aan een verantwoordelijke (personeels)kostenbeheersing en de continuïteit van de bedrijfsvoering.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en verwerken van de volledige loonadministratie.
 • Je initieert verdere professionalisering van managers en medewerkers. Denk hierbij aan training, loopbaanontwikkeling, werkoverleg en absenteïsme.
 • Je levert een actieve bijdrage aan de uitvoering van alle voorkomende operationele werkzaamheden binnen de HR afdeling, zoals bijvoorbeeld de rekrutering van nieuwe medewerkers.
Verder onderhoud je een functionele relatie met de Country HR Manager België.

Wat neem je mee?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste HR Business Partner die:
 • Beschikt over een Bachelor diploma, bij voorkeur HRM of gerelateerd.
 • Minimaal 5 jaar ervaring heeft als HR professional (of vergelijkbaar) in een commerciële, bij voorkeur dienstverlenende omgeving.
 • Beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal in woord en geschrift.

Kennis en ervaring op verschillende HR aspecten (o.a. verloop, kengetallen en een flexibele personeelsformatie) is vereist. Verder ben je in staat om continu contacten te onderhouden met de managers en medewerkers op de werkvloer. Je bent alert, proactief en weet medewerkers op een positieve manier te motiveren. Je bent ondernemend en hanteert een resultaatgericht beleid. Je vindt het bovendien interessant bezig te zijn met financiële processen en kengetallen.

Wat bieden we jou?
 • Een mooie uitdaging in een dynamische en internationale omgeving bij één van de meest toonaangevende werkgevers in de Leisure branche.
 • Een ongekend goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.
 • Mogelijkheden om je zowel nationaal als internationaal te ontwikkelen.
 • Een marktconform salarispakket en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onder andere maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een groepsverzekering. Bovendien kun je ook gebruik maken van leuke kortingen en acties.

Interesse?
Ben jij toe aan een uitdagende stap in je carrière en heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via de 'Solliciteer' button.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra Stok, Talent Acquisition Advisor, via tel +31 (0)10 49 89 830 of ook via werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) België
Trefwoorden Vacature, Fulltime, De Haan, HR adviseur, Business Partner, HR manager.

Contactgegevens

Contactpersoon Petra Stok Talent Acquisition Advisor
Telefoon +31 (0)10 49 89 830

Vestigingsplaats

Solliciteer