Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature: Housekeerping Manager

Plaatsingsdatum 13-09-2017 Functiecategorie Schoonmaak / Interieurverzorgin...
Standplaats Lommel Niveau Management
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Een marktconform salarispakket
Heb jij meer dan 5 jaar leidinggevende ervaring binnen een schoonmaakorganisatie en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan verder, want wij zoeken voor Center Parcs De Vossemeren, in Lommel een: 

Housekeeping Manager  

De functie:

Als Housekeeping manager geef je leiding en uitvoering aan de schoonmaakwerkzaamheden van het park, met als doel het gereed maken en houden van alle cottages en overige centrale gebouwen binnen de vastgestelde kwaliteitseisen, om daarmee onze gasten een uitstekend verblijf te kunnen geven. Uiteraard is het belangrijk dat de Housekeeping goed op orde is, de eerste indruk die veel gasten krijgen, is tenslotte de cottage of het Market Dome dat ze zien.

Als Housekeeping manager maak je onderdeel uit van het Management Team, dat bestaat een General Manager, Leisure Manager, Technical Manager, Finance Manager, HR Manager en de Safety & Pool Manager en wordt van je verwacht dat je meedraait in het duty-rooster van De Vossemeren.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:
 • Geeft leiding en coacht de Floormanagers Wisselschoonmaak, Logistiek, Centrumschoonmaak en geeft indirect leiding aan de medewerkers van de Housekeeping (150-200 medewerkers);
 • Draagt ervoor zorg, dat de onder hem ressorterende afdelingen optimaal functioneren en op elkaar zijn afgestemd, de vastgestelde operationele beleidsplannen worden gerealiseerd en wordt voldaan aan de financiële, kwalitatieve en sociale uitgangspunten.
 • Verzorgt de planning op het gebied van periodiek onderhoud en “grote schoonmaak cottages”
 • Dagelijks Controle Systeem (DCS) en de planning ten aanzien van kwaliteitscontrole;
 • Is verantwoordelijk voor de opstelling van planningen en coördineert de schoonmaakwerkzaamheden m.b.t. de cottages en overige gebouwen;
 • Draagt zorg voor wisselvoorbereiding, d.w.z. produceert overzichtslijsten van: cottageschoonmaak, periodieke werkzaamheden, appartementenschoonmaak en vroege aankomst;
 • Draagt zorg voor de invulling van de inbrengservice, inclusief linnengoed en inventaris;
 • Verstrekt adviezen aan alle afdelingen over onderhoud en schoonmaak;
 • Initieert activiteiten/acties om de ondernemingsdoelstellingen te realiseren;
 • Bewaakt budget; doet budget- en investeringsvoorstellen;
 • Bewaakt kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden en dienstverlening;
 • Draagt zorg voor een optimale gastenbenadering. Behandelt schoonmaak- en inventarisklachten van gasten;
 • Is verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid binnen de eigen outlet(s) conform gegeven richtlijnen;
 • Is lid van het Management Team en draait mee in de Duty diensten volgens rooster.

Functie-eisen
 • Bachelor werk- en denkniveau, bijvoorbeeld een opleiding Facilitair Management of vergelijkbaar;
 • Meerdere jaren leidinggevende ervaring binnen een facilitaire of schoonmaakorganisatie of –afdeling, met een grote span of control;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je weet van aanpakken;
 • Je bent communicatief erg sterk.

De Manager Housekeeping die wij zoeken beschikt over het juiste inzicht om complexe planningsprocessen te overzien en te structureren. Je bent geïnteresseerd in het wel en wee van de medewerkers op de afdeling, maar verliest daarbij de prestaties niet uit het oog. Tevens ben je flexibel en beschik je over aanpassingsvermogen voor de constante tegenstelling tussen aansturing op details en het managen van grote groepen. Als Housekeeping manager ben je een echte doener en streef je naar efficiëntie- en kwaliteitsverbetering.

Wat bieden we?
 • Een mooie uitdaging in een dynamische omgeving bij één van de meest toonaangevende werkgevers in de Leisure branche.
 • Een goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.
 • Een marktconform salarispakket en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede groepsverzekering, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een personeelspas waarmee je gebruik kunt maken van leuke kortingen en acties.

Heb je interesse voor de vacature?
Solliciteer dan via de 'Solliciteer' button. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Ingrid Thijs, HR Manager, via tel 0032 (0)11 54 82 08 of per mail via werkenbijdevossemeren@groupepvcp.com.

Center Parcs Europe: Echt even samen
Werken bij Center Parcs Europe betekent werken in een unieke omgeving waar geen dag hetzelfde is. Al 50 jaar zorgen onze medewerkers voor een onvergetelijke vakantie voor de 4 miljoen gasten die ieder jaar één van onze 25 parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk bezoeken. We zijn een dynamische, internationale organisatie waar veel aandacht wordt besteed aan een positieve werksfeer en innovatie.

Center Parcs Europe is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group en samen met 12.500 medewerkers staan we iedere dag klaar om onze gasten het gevoel van ‘echt even samen’ te laten beleven. Denk jij dat je past bij Center Parcs en wil jij bijdragen aan een geweldige vakantie voor onze gasten? Join us! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Schoonmaak / Interieurverzorging
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) België
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Lommel, Facilitair Management, schoonmaak.

Contactgegevens

Contactpersoon Ingrid Thijs
Telefoon 0032 (0)11 54 82 08

Vestigingsplaats

Solliciteer