Alle vacatures Print Solliciteer
EnglishNederlands

Vacature: Aankomend General Manager

Plaatsingsdatum 21-07-2017 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats Lommel Niveau Management
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Goede primaire en secundaire ar...
Ben jij ambitieus, resultaatgericht en een charismatisch manager bij wie hospitality hoog in het vaandel staat, dan hebben wij een interessante uitdaging voor jou!

Voor Center Parcs De Vossemeren zijn wij op zoek naar een

(Deputy) General Manager
verantwoordelijk voor Leisure


met potentieel om binnen 1 à 2 jaar door te groeien naar de functie van General Manager op een van onze parken.

De (Deputy) General Manager rapporteert aan de General Manager en maakt deel uit van het Management Team dat verantwoordelijk is voor het park. Je geeft leiding aan de Floormanagers en de medewerkers van de afdeling Leisure, bestaande uit de Receptie, Fietsverhuur, Sport, Kids-Club, Entertainment en Retail Non-Food (totaal circa 150 medewerkers). Tevens onderhoud je een functionele relatie met vakspecialisten, hoofdkantoorfunctionarissen en externe partners van Center Parcs. Gedurende je ontwikkelprogramma zullen je verantwoordelijkheden uitgebreid worden om je voor te bereiden op de functie van General Manager.

Je taken:
 • Draagt ervoor zorg dat, de onder hem ressorterende afdelingen optimaal functioneren en op elkaar zijn afgestemd en de vastgestelde operationele beleidsplannen worden gerealiseerd;
 • Is verantwoordelijk voor sales- en verkoopactiviteiten van zijn department; ziet verkoopkansen en stimuleert en coacht floormanagers en medewerkers om optimale resultaten te behalen en nieuwe verkoopkansen te creëren zowel binnen het park als in de regio van het park;
 • Is verantwoordelijk voor het financiële, kwalitatieve en sociale resultaat van de betreffende afdelingen;
 • Is tijdens Kritieke Gastentijden frequent aanwezig in zijn outlets; onderhoudt pro-actief contacten met gasten en treedt op als gastheer/gastvrouw;
 • Draagt zorg voor een optimale gastbenadering en klachtenbehandeling;
 • Draait binnen het Managers Team conform rooster mee in de parkweekdiensten, met de daarbij behorende verantwoordelijkheden en flexibiliteit met betrekking tot aanwezigheid tijdens avonduren en in de weekenden.

Wij vragen
 • Een afgeronde opleiding op Bachelor of Master niveau
 • Minimaal 5-10 jaar ervaring als leidinggevende, met een grote span of control ( minimaal 100 medewerkers)
 • Een grote operationele focus en interesse,
 • Ervaring in een leidinggevende functie met eindverantwoordelijkheid (bv. manager van een hotel of leisure-organisatie)
 • Een achtergrond in de Leisure/Recreatie of Hotelbranche.
 • Fulltime beschikbaarheid met de flexibiliteit tot het werken in weekenden, avonduren en op feestdagen.

Wij bieden
 • Een uitdagende functie binnen een dynamische werkomgeving
 • Een ontwikkelprogramma met doorgroei naar de functie van General Manager
 • Een unieke werkomgeving waar de gast iedere dag centraal staat
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een groepsverzekering, maaltijdcheques, eko-cheques en een hospitalisatieverzekering

Het park
Het park De Vossemeren is een prachtig park gelegen in Lommel, nabij de grens met Nederland. Het park kenmerkt zich door de twee meren met vele watersportactiviteiten en is door onze gasten op Zoover beoordeeld als het beste vakantiepark in België met een cijfer van 8,5.

Center Parcs
Werken bij Center Parcs Europe betekent werken in een unieke omgeving waar geen dag hetzelfde is. Al 50 jaar zorgen onze medewerkers voor een onvergetelijke vakantie voor de 4 miljoen gasten die ieder jaar één van onze 25 parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk bezoeken. We zijn een dynamische, internationale organisatie waar veel aandacht wordt besteed aan een positieve werksfeer en innovatie.

Center Parcs Europe is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group en samen met 12.500 medewerkers staan we iedere dag klaar om onze gasten het gevoel van ‘echt even samen’ te laten beleven. Denk jij dat je past bij Center Parcs en wil jij bijdragen aan een geweldige vakantie voor onze gasten? Join us!

Interesse?

Solliciteer dan via de 'Solliciteer' button of via werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra Stok, Talent Acquisition Officer, via tel +31 (0)10 4989 830.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Limburg (BE)
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Manager, Horeca, Hospitality.

Contactgegevens

Contactpersoon Petra Stok
Telefoon +31 (0)10 4989 830

Vestigingsplaats

Solliciteer